Otsi
Sulge

Otsi kodulehelt

Novembris rulookardinad ja mootoriga siinid -25%

novembri kampaania bänner

November on üle maailma tuntud kui ostlemise kuu. Kui mujal keerleb osturalli peamiselt ümber musta reede, siis Avaekspertide salongides on head hinnad terve Novembri vältel. Seega on sul aega käia Avaekspertide salongides toodetega tutvumas kasvõi mitu korda järjest.

Astu kindlasti läbi meie salongidest Tallinnas, sest Novembris saad Avaekspertidest rulookardinaid ja mootoriga siine soetada 25% soodsamalt. Pakkumine kehtib vaid Avaekspertide salongides vormistatud tellimustele. 

Avaekspertidest leiad väga laia valiku erinevaid ruloosid. Meie spetsialistid oskavad soovitada ja pakkuda parima lahenduse ka kõige nõudlikumale maitsele. Rulood on väga mitmekülgsed ja praktilised tooted, mida valmistatakse laiast valikust erinevatest materjalidest ja erisugustes stiilides.

Tulekul on talv, mil nauditakse rohkem just kodus viibimist ja koduseid tegevusi. See on just õige aeg lisamaks oma ellu juurde veidi mugavusi. Selleks sobivad suurepäraselt mootoriga siinid. Tule tutvu Glydea™ tekstiilkardinate ajamitega meie salongides. Glydea™ kardinaajamid vastavad ka kõige esinduslikematele ruumidele seatud nõudmistele. Glydea™ mehhanism on silmatorkamatu, paindlik ja vastupidav, võimaldades väga mitmekesiseid lahendusi vastavalt tellija soovile.

Kampaania kestab kuni 30.11. Avaekspertide Tallinna salongides tehtud tellimustele. KADAKA salong asub Kadaka tee 133 ja KESKLINNA salong Pärnu mnt. 139a. Pakkumine ei kehti väliruloodele.

Sulge

Tootevalik

Ei leia sobivat toodet või soovid lisainfot?

Küsi pakkumist